Loader Image

Trebate povremeno ili stalno čuvanje Vašeg djeteta? Na nekoliko sati? Po preporuci prijatelja, tete su redom mjesecima zauzete? Nepouzdano Vam je biranje tete na facebooku, po oglasima…? Poput većine roditelja, vjerovatno imate visoke standarde kada tražite nekoga da se brine o Vašem djetetu? Međutim, zapošljavanje Tete-Čuvalice zahtijeva brižnu pripremu, strpljenje i dobar odabir… Ne gubite nadu, jer ste na pravoj stranici!

Teta-Čuvalica.com predstavlja jedinstvenu specijalizovanu agenciju koja, osim brige oko Vašeg djeteta, u svoj rad uključuje i aktivni individualni rad sa Vašim mališanom koji je usmjeren kroz četiri razvojna aspekta: FIZIČKI RAZVOJ, SOCIJALNO-EMOCIONALNI RAZVOJ I RAZVOJ LIČNOSTI TE INTELEKTUALNI RAZVOJ I RAZVOJ GOVORA, KOMUNIKACIJE I STVARALAŠTVA. Teta-Čuvalica.com je osmišljena kao posrednik u zapošljavanju, odnosno da na brz način poveže roditelje sa timom naših Čuvalica za sve vrste čuvanja djece predškolskog i školskog uzrasta. Naš zadatak je da Vam u željeno vrijeme ponudimo dostupne potencijalne Čuvalice, provjerimo njihovu dostupnost te potvrdimo dolazak odabrane Čuvalice ili nudimo adekvatnu zamjenu (svakako, samo u skladu sa Vašim izborom). Teta-Čuvalica.com se trudi da uvijek omogući dolazak prvoodabrane Tete-Čuvalice, no ukoliko to zaista ne bude moguće, omogućava Vam zamjenu.

Naglašavamo da izuzetnu pažnju poklanjamo korisniku, jer nam je jasno da zbog njega i postojimo. Znamo da nam povjeravate svoje NAJVEĆE BLAGO, stoga i držimo najstrože standarde u odabiru Teta-Čuvalica. Šta to znači? Izvršena je posebna selekcija u odabiru. U timu se nalaze dipl. vaspitači, prof. razredne nastave (učitelji), defektolozi,  prof. specijalne edukacije i rehabilitacije, potom pedagog, psiholog, medicinska sestra-vaspitač, fonoped, logoped. Mi nudimo Tete-Čuvalice koje su u toku školovanja ostvarile najviši prosjek ocjena te se u svom radu susrele kako sa djecom tipičnog razvoja, tako i sa djecom sa manjim smetnjama u razvoju. Sve Tete-Čuvalice su prošle najstrože psihološke provjere, razne situacijske treninge (CRP i Hajmlihov zahvat), profesionalne su i edukovane. Pravila i kodeksi ponašanja, kao i oblačenja – u radu su jasno postavljeni. 

Uvjereni smo da će naše osoblje biti na visini zadatka te smo otvoreni za sve Vaše sugestije, primjedbe, komentare, ali i pohvale. Ukoliko imate nejasnoća u vezi angažovanja Tete-Čuvalice, slobodno nam se javite. Trudimo se da svoje usluge poboljšamo na zadovoljstvo svojih klijenata, stoga nam se slobodno obratite na Kontakt.

Naš poslovni uspjeh zavisi od Vašeg zadovoljstva i sreće Vašeg djeteta, stoga Vas molimo da nakon završene usluge ocijenite odabranu Tetu-Čuvalicu te da sa nama podijelite svoja iskustva kako biste nam pomogli da napredujemo u kvalitetu rada. Zahvaljujemo!

Povezujući nauku i roditeljstvo te odgovarajući na potrebe tržišta, nastaje agencija na čvrstim temeljima: pouzdanost, sigurnost, iskustvo,

Teta-Čuvalica.com