Loader Image

SVJETLANA S.- 26 godina (Banja Luka)

Završila Filozofski fakultet, odsjek predškolsko vaspitanje, 2014 godine. Radno iskustvo stekla volontirajući u JU Centar za predskolsko vaspitanje i obrazovanje Banja Luka (vrtić Dora). Ima polozen stručni ispit. Kroz prethodno iskustvo u radu sa djecom stekla je dobre komunikacijske vještine i sposobnost da predstavim svoje ideje i kreativnost, ali želja je da se stalno usavršava i da postane dio tima gdje može da prenese svoja znanja koja je stekla u toku studiranja.

Kao iskustvo ističe intenzivan rad sa djecom uzrsta od jedanaest mjeseci do osam godina. Trenutno čuva djevojčicu od dvije godine.

 

 Radno iskustvo:

– Pripravnički staž u JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, dječiji vrtić “Dora” Banja Luka;
– Usluge čuvanje djece uzrasta od 11mjeseci do 8 godine
– Usluge čuvanja djevojčice od dvije godine.

Dodatne kvalifikacije * znanje engleskog jezika * poznavanje rada na racunaru ( WORD WINDOWS EXCELL INTERNET), sposobnost kreiranja POWER POINT    Prezentacija

Komunikativna, iskrena, spremna za saradnju. Odgovorna, uvijek vedra i nasmijana. “Volim da pomažem drugima. Poštujem ličnost djeteta i roditelja. Rad sa djecom me ispunjava zbog toga što djeca nemaju zle namjere. Svakom djetetu prilazim sa mnogo ljubavi jer da bi se nešto radilo treba raditi sa ljubavlju i imati čvrstu volju i želju za rad.”

* Pristaje na nadzor uz Baby monitor