Loader Image

STANKA – 40 godina (Prijedor)

Diplomirala na Pedagoškom fakultetu, smjer Razredna nastava. Majka trinaestogodišnjeg dječaka. Posjeduje iskustvo u radu sa djecom predškolskog i školskog uzrasta kao i sa djecom sa manjim smetnjama u razvoju. Teta-Čuvalica koja je fleksibilna, uvažava djecu, njihove potrebe i mišljenja. “Smatram da je u poslu Tete-Čuvalice veoma važno biti svjestan očekivanja porodice i potreba djeteta. Kvalitet komunikacije između te dvije strane direktno djeluje na zadovoljstvo Tete-Čuvalice, povjerenje porodice u Tetu-Čuvalicu te uspješan odgojni rad sa djetetom.” Dostupna za usluge povremenog i stalnog čuvanja djece.

 *Pristaje na nadzor uz Baby monitor.

Usluge prevoza

Usluge prevoza

Radno iskustvo:

JUOŠ „ Vuk Karadžić“ Omarska

JUOŠ „Dositej Obradović“ Prijedor

 

Dodatne sposobnosti i vještine: * Poznavanje rada na računaru (word, windows, excell, internet) i sposobnost kreiranja Power Point prezentacija *Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije  (vlastito vozilo) * Kreativni rad dekupaž tehnikom

“Za sebe mogu reći da sam ljubazna, pouzdana i komunikativna osoba, koja čuva privatnost porodica koji su naručioci naših usluga. Odlučila sam se za učiteljski poziv zato što volim biti u društvu djece, posmatrati ih kako se razvijaju, odrastaju i postaju sposobni, zreli članovi društva koji svijet mogu promijeniti na bolje.”