Loader Image

SONJA – 24 godine (Banja Luka)

Profesor razredne nastave  i  student  II ciklusa master studija na Pedagoškom fakultetu u Banjaluci. Majka šestomjesečne djevojčice Dunje. Najviše iskustva ima sa uzrastom od 0 do 10 godina. Mišljena je da se od svake Tete-Čuvalice/Tete-Čuvalice mentora očekuje da, osmišljenim aktivnostima, djeluje vaspitno jer tako podstiče prirodnu radoznalost djeteta koja utiče na rast razvojnih  potreba svakog pojedinca. Dostupna i za uslugu stalnog čuvanja djeteta.

 

 Radno iskustvo:

Iskustvo u radu sa djecom kako školske, tako i predškolske dobi, a iskustvo je stekla kroz volontiranje u dječijim igraonicama i vrtićima, a kako joj je hobi plivanje, imala je priliku da i iz te oblasti stekne dodatno iskustvo, radom na bazenu, kao asistent profesoru fizičkog vaspitanja.

Dodatne sposobnosti: * Posjeduje visoko znanje engleskog jezika (upper intermediate). * Visoko znanje sa MS Office paketom i internetom.

 „Veoma sam komunikativna, vedra, odgovorna i organizovana osoba, spremna da učim i dalje se usavršavam. Prilagodljiva svim uzrastima djece. Za sebe mogu reći da posjedujem osobine koje roditelji najviše cijene kod Teta-Čuvalica: tačnost, primjena edukativnih aktivnosti, pidržavanje dogovora i uputa, poštivanje privatnosti porodice, profesionalnost i izbjegavanje privatnih posjeta. Dobro se snalazim u porodici koja posjeduje kućnog ljubimca.”

*Pristaje na nadzor uz Baby monitor.