Loader Image

SENKA – 30 godina (Banja Luka, Čelinac, Kotor Varoš, Laktaši)

Diplomirani vaspitač djece predškolskog uzrasta. Majka dvije djevojčice jasličkog uzrasta. Najviše iskustva ima u radu sa djecom 0 – 6 godina. Osim ličnog iskustva, ističe volonterski rad u vrtiću “Naša Djeca” Banja Luka, gdje je odradila pripravnički staž i položila stručni i pripravnički ispit.  Radi u vrtiću “Pahuljica” Banja Luka, gdje je angažovana kao stručni saradnik za jezike  – engleski jezik, za uzrast mališana od 3 do 5 godina.

Osmijeh i pozitivne osobine su nešto po čemu sam prepoznatljiiva. Svakom roditelju je potreban osjećaj sigurnosti i uvjerenje da sve što činite, činite za dobrobit djeteta i u dogovoru sa njima. Stoga, smatram da uspješna komunikacija počiva na jasno izrečenim očekivanjima i dogovorenim zajedničkim ciljevima – to je ključ rada Tete-Čuvalice“ – ističe Senka.

 

*Pristaje na nadzor uz Baby monitor.

Dodatne kvalifikacije: * Znanje engleskog jezika (V stepen, Radnički univerzitet, Banja Luka) * Poznavanje rada na računaru (word, windows, excell, internet) i sposobnost kreiranja Power Point prezentacija. *Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije (vlastito vozilo)

Odgovorna sam osoba, veoma komunikativna i veselog duha. Djeca su najiskrenija bića, tako da je zadovoljstvo raditi sa njima i pratiti njihove razvojne korake koji su oblikovani u skladu sa  njihovim zahtjevima i razvojnim mogućnostim. Igrom kroz cjelokupan razvoj djeteta bio bi moj moto!”