Loader Image

SANELA – 36 godina (Banja Luka, Čelinac, Laktaši)

Završila drugi ciklus studija na Pedagoškom fakultetu  i stekla zvanje master razredne nastave. Najviše iskustva ima u radu sa djecom 4 – 12 godina.

Kao majka  dvoje djece, dječaka od 5 godina i djevojčice od 3 godine, lična načela polaze od toga da biti Teta-Čuvalica/Teta-Čuvalica mentor jednim dijelom znači pripadati porodici iz koje dijete dolazi i biti dio vaspitnog tima koji radi za dobrobit djeteta. Uspjeh tima počiva na uspješnoj komunikaciji između njegovih članova – roditelj, dijete, Teta-Čuvalica.

*Pristaje na nadzor uz Baby monitor.

Usluge prevoza

Usluge prevoza

Radno iskustvo:

  1. Naziv i sjedište preduzeća: Kulturno-umjetničko društvo „Mladost“, Razboj – Srbac

Vrsta djelatnosti: Umjetničko i književno stvaralaštvo

Pozicija: Umjetnički rukovodilac folklornog ansambla

 

  1. Naziv i sjedište preduzeća: Predškolska ustanova „Pačija škola“

Vrsta djelatnosti: Predškolsko obrazovanje

Pozicija: Stručni saradnik u folkloru

 

  1. Naziv i sjedište preduzeća: Kulturno-umjetničko društvo „Đerdan“, Trn-Laktaši

Vrsta djelatnosti: Umjetničko i književno stvaralaštvo

Pozicija: 1. sekretar Društva, 2. umjetnički rukovodilac folklornog ansambla

Lične osobine i dodatne kvalifikacije Folklorom se bavi od svoje sedme godine. Jedan  od osnivača KUD-a “Đerdan” iz Trna u kojem od 2009. godine radi kao umjetnički rukovodilac i sekretar Društva. Kao umjetnički rukovodilac Društva, stekla je dugogodišnje iskustvo u vannastavnom radu sa djecom različitih uzrasta. Polaznik je brojnih stručnih seminara koji su vezani za tradiciju i kulturu naroda kako Bosne i Hercegovine, tako i regiona.   * Gimnastika, stoni tenis, karate i rukomet, član finess-kluba *Znanje engleskog jezika * Poznavanje rada na računaru (word, windows, excell, internet) i sposobnost kreiranja Power Point prezentacija *Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije  (vlastito vozilo)

“Cilj mi je da se edukujem i dodatno usavršavam kada god mi se pruži prilika. Pored svega navedenog, smatram da sam veoma odgovorna i tačna osoba. Osobine koje posjedujem, a potrebne su u radu sa djecom, jesu organizovanost, komunikativnost, emocionalna stabilnost i staloženost.”