Loader Image

SANDRA – 28 godina (Prijedor)

Rođena Novosađanka. Završila Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu. Najviše iskustva ima sa uzrastom od 1 do 10 godina. Smatra da posao Tete-Čuvalice nije samo “čuvanje” djeteta, kako se to često kaže. Osnovni zadatak Tete-Čuvalice je da brine da dijete ima sigurnu, zdravu, brižnu, podržavajuću i edukativnu sredinu. Dostupna i za uslugu stalnog čuvanja djeteta.

Radno iskustvo:

Tri godine radnog iskustva. Radila kao vaspitač u vrtiću – uzrasna dob od 2 do 7 godina.
U toku rada položila pripravnički staž i stekla licencu-državni ispit. Posjeduje uvjerenje o položenoj prvoj pomoći, kao i sertifikat seminara “Tri faze bunta kod djece”.
Godinu i po dana radila kao animator u rođendaonicama u Novom Sadu (uzrast djece do 10 godina) i sa njima osmišljavala razne kreativne igre koje podstiču takmičarski duh, didaktičko-muzičke, kao i imitativne igre i sl.

Posjeduje iskustvo i u radu sa djecom sa posebnim potrebama, kao i sa jasličkim uzastom od 1 godine.

 

“Vrlo sam posvećena svom poslu, odgovorna, strpljiva, dobro organizovana, komunikativna, timski nastrojena, vrijedna, radna i maksimalno posvećena djeci. Svaku aktivnost provodim kroz igru. Veoma sam kreativna i kod djece podstičem da razvijaju svoju kreativnost u bilo kom području, likovnom, muzičkom ili logičko-matematičkom. Pratim interesovanja djece, što je najbitnije u njihovom vaspitanju i obrazovanju.”

 

 *Pristaje na nadzor uz Baby monitor.

Dodatne kvalifikacije: * Profesionalni Make up majstor  * Osnovno znanje engleskog jezika * Poznavanje rada na računaru (word, windows, excell, internet).