Loader Image

NATAŠA  – 23 godine  (Doboj)

Diplomirala 2016. godine na Pedagoškom fakultetu i dobila zvanje profesora razredne nastave. Najviše iskustva ima u čuvanju djece uzrasta od 6 mjeseci do 4 godine. 

Smatra da posao Tete-Čuvalice pored brige o djeci zahtjeva i razvoj komunikacije, mašte, snalažljivosti, i odgovornosti kod mališana. 

Sebe smatra zanimljivom i komunikativnom osobom koja uživa u okruženju ljudi, a posebno u radu sa djecom. Veoma sposobna i sprema preuzeti odgovornost u svakom trenutku.  Jako snalažljiva u novonastalim situacijama.  

 

*Pristaje na nadzor uz Baby monitor.

Radno iskustvo: 

Honorarno čuvanje djece uzrasta od 6 mjeseci do 4 godine. 

Dodatne sposobnosti:   *Poznavanje rada na računaru ((word, windows, excell, internet) i sposobnost kreiranja Power Point prezentacija. * Rekreativno bavljenje odbojkom, plivanjem i fitnesom. * Umjetničko stvaralaštvo – crtanje. * Poznavanje stranog jezika na školskom nivou.

„Jako volim svoj poziv, prije svega uz djecu postajemo bolji ljudi, jer su djeca najiskrenija bića.  Igra sa djecom me opušta, volim biti u njihovom okruženju, čuti njihov smijeh, vidjeti njihovu radost. Za sebe mogu reći da posjedujem jako važne osobine u čuvanju djece kao što su tačnost, odgovornost, brižnost, komunikativnost koja je potrebna za stvaranje interakcije na relaciji Tete-Čuvalice i djeteta.“ 

„Veoma sam inovativna, brzo i sa predanošću usvajam nove vještine kroz aktivan rad.”