Loader Image

IVANA – 30 godina (Banja Luka, Gradiška)

Diplomirani profesor razredne nastave, sa radnim iskustvom od 6 godina. Student master studija. Prilagodljiva svim uzrastima djece. Za sebe kaže da je Teta Čuvalica/teta-zabavica. Veoma odgovorna, komunikativna, samouvjerena, a prije svega autoritativna, sa izraženom ljubavi u radu sa djecom.
Posjeduje izuzetno dobro znanje iz dječije psihologije , stoga, kako ističe Ivana, rad na čuvanju, vaspitanju i obrazovanju istih ne predstavlja nikakve poteškoće, već uvijek poseban izazov.

 

Usluge prevoza

Usluge prevoza

 Radno iskustvo:

Zaposlena u područnom odjeljenju u Bistrici, OŠ“Mladen Stojanović“ Gornji Podgradci , opština Gradiška.

Iskustvo u kreativnim radionicama;

Dodatne sposobnosti: * Poznavanje rada na računaru (word, windows, excell, internet) *Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije –  (vlastito vozilo) *Znanje engleskog jezika; *Znanje njemačkog jezika; * Dekupaž *Pravljenje nakita * Face painter * Animator – glumac   „Moje dodatne kvalifikacije su komunikativnost, sposobnost timskog rada i sposobnost samostalnog obavljanja posla. Organizacija, koordinacija i saradnja sa kolegama pedagoške struke, saradnja sa Pedagoškim fakultetom. Rad sa djecom mi predstavlja zadovoljstvo pa je samim tim to rad sa puno ljubavi.„

Pored fakultetske diplome i iskustva u prosveti, posjeduje i određena znanja iz glume i animacije djece, Microsoft Offica, engleskog i njemačkog jezika.
Ono što posebno ističe je bavljenje face paintingom, dekupaž tehnikom, izradom nakita, kao i kreativnom izradom motiva od papira i raznih drugih materijala (slike u prilogu).

 

*Pristaje na nadzor uz Baby monitor.

 

Radovi: