Loader Image

DUŠKA  – 26 godina (Prijedor)

Diplomirala 2016. godine na Pedagoškom fakultetu u Banjaluci i dobila zvanje profesora razredne nastave. Najviše iskustva ima u čuvanju djece uzrasta od 1 do 5 godina. Mišljenja je da je posao Tete- Čuvalice veoma odgovoran i zahtjevan posao. Uz brigu o djetetu veoma je važno da razvijamo njihove kreativne sposobnosti, komunikaciju, motoriku i maštu.

Sebe smatra vrlo komunikativnom osobom, što je u radu sa djecom neophodno. Snalažljiva u neočekivanim situacijama. Spremna da preuzme odgovornost u svakom trenutku.

Usluge prevoza

Usluge prevoza

Radno iskustvo:

Povremeno čuvanje starijih lica.

Čuvanje djece uzrasta od 1 do 5 godina.

Dodatne kvalifikacije: * Rekreativno bavljenje plesom i plivanjem; * Znanje italijanskog jezika – pisanje i čitanje odlično; govor vrlo dobro; * Znanje engleskog jezika – početni nivo; * Znanje njemačkog jezika – početni nivo; * Poznavanje rada na računaru (word, windows, excell, internet, power point); * Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije – aktivan vozač;

“Obožavam svoj poziv i smatram da posao sa djecom ne može raditi onaj ko u tome zaista ne uživa i ko to istinski ne voli. Oduvijek sam znala da ću biti okružena djecom. Oni su naša budućnost, oni su naša najiskrenija bića, oni su naš smisao života. Za sebe mogu da kažem da posjedujem osobine koje su veoma bitne u radu sa djecom. To su: odgovornost, brižnost, tačnost, komunikativnost, susretljivost, empatičnost, pristupačnost.”

 

 *Pristaje na nadzor uz Baby monitor.