Loader Image

ALEKSANDRA – 23 godine (Prijedor)

Završila srednju školu, Gimnazija „Sveti Sava“, opšti smijer. Godine 2015. diplomirala na Nezavisnom univerzitetu Banja Luka, Pedagoški fakultet, smijer Razredna nastava i stekla zvanje profesor razredne nastave. U svrhu što većeg napredovanja u raznim sferama života, nakon završenog fakulteta odlučuje da se prekvalifikuje za medicinskog tehničara, završena Srednja medicinska škola. Obavila je potrebnu praksu sa djecom u učionici u okviru fakulteta, stoga najviše iskustva ima u mlađem školskom uzrastu i jasličkom uzrastu.

“Svakom roditelju je potreban osjećaj sigurnosti i uvjerenje da sve što činite činite za dobrobit djeteta i u dogovoru sa njima. Stoga, smatram da uspješna komunikacija počiva na jasno izrečenim očekivanjima i dogovorenim zajedničkim ciljevima – to je ključ rada Tete-Čuvalice/Tete-Čuvalice mentora” – ističe Aleksandra.

 

*Pristaje na nadzor uz Baby monitor.

Dodatne kvalifikacije: * Izrada unikatnog nakita * Sport -košarka * Znanje engleskog i njemačkog jezika *  Poznavanje rada na računaru (word, windows, excell, internet) i sposobnost kreiranja Power Point prezentacija. *Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije (vlastito vozilo)

Odgovorna sam osoba, veoma komunikativna, i veselog duha. U slobodno vrijeme se bavim izradom unikatnog nakita. Rad sa djecom me čini srećnom i iz tog razloga sam se odlučila da postanem učiteljica. Djeca su najiskrenija bića, tako da je zadovoljstvo raditi sa njima.”